Global Studies

The above photos are by Lars Kruse, Aarhus University

[Opdateret] Konference:

Rebuilding of Ukraine - People, Ideas, Technologies and Resources

Den 28. marts blev konferencen “Rebuilding of Ukraine. People, Ideas, Technologies and Recourses” afholdt, arrangeret af AUFF-Ukraine Research Fellows på Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS), med økonomisk støtte fra Carlsbergfondet. Ideen om at arrangere konferencen opstod i efteråret 2022.

Både danske og ukrainske talere deltog i konferencen, herunder Ukraines ekstraordinære og befuldmægtigede ambassadør i Kongeriget Danmark Mykhailo Vydoinyk, modtager af Nobels Fredspris i 2022 Oleksandra Matviychuk, Lotte Holm, vicedirektør for Aarhus Institute of Advanced Studies, m.fl.

Konferencen var en hybridbegivenhed (online/offline). Formålet med konferencen var at drøfte den aktuelle situation i de socioøkonomiske og videnskabeligt-uddannelsesmæssige sektorer i Ukraine, visionen og planerne for genopbygningen af Ukraine efter krigen, og at samle forskere fra forskellige fagområder for at skabe forbindelser mellem forskere i Ukraine og i udlandet. Hvert panel på konferencen bestod af tre til fire 15-minutters præsentationer efterfulgt af en paneldiskussion.

Scroll to Top